Hjälm Technical fluorescerande med bluetooth och FM radio

4 390 kr inkl. moms

Artikelnr: 5950843-01 Kategori:

Beskrivning

Robust lättviktshjälm som levereras tillsammans med X-COM R bluetooth hörselkåpor. Dessa gör det enkelt för dig att strömma musik och att ta emot och ringa telefonsamtal. Hjälmens inredning kan justeras på många olika vis för optimal passform och komfort och det innovativa ventilationssystemet ger en bra huvudtemperatur. Visiret ger ett mycket bra skydd för ansiktet men framförallt ger det användaren fri sikt, uppfällt såväl som nedfällt.
Integrerad FM-antenn
Det finns inget mer frustrerande än att fastna i grenar eller snårskog. Med den integrerade FM-antennen behöver du inte oroa dig för att fastna, och inte heller kompromissa med mottagningen. Fokusera bara på att få jobbet gjort.
TPE-tätningsring
Riktigt bekväma hörselkåpor. Sitter på plats även om det är väldigt varmt och svettigt.
Inbyggd mikrofon
Den inbyggda mikrofonen kan användas utan extern mikrofon i mindre bullrig miljö.
Kontroller för musikuppspelning
Strömma enkelt musik från din telefon. Använd kontrollerna på din X-COM R medan telefonen ligger i fickan.
PTT – lättfunnen talknapp
Talknappen är stor och enkel att hitta, även med handskar på händerna och risken att ännu en gång missa ett samtal blir minimal. I tystare omgivningar trycker du bara på knappen för att besvara inkommande samtal och pratar bekvämt i den inbyggda mikrofonen. I bullrigare omgivningar rekommenderar vi att du använder den externa mikrofonen, som finns tillgänglig som tillbehör.
Integrerat batteri
Med ett integrerade batteriet är riskenen för fuktskadorskador mindre.

Specifikationer

  • Typ: Hjälm
  • Storlek: ONESIZE
  • Serie: Technical